Voor een modern bedrijf mag een professionele internetsite niet meer ontbreken. Internet biedt u vele voordelen voor het werven van nieuwe cliënten en het beiden van de juiste service voor bestaande. Het op een duidelijk en eenvoudig wijze weergeven van de juiste informatie is dan ook van groot belang.
Wij realiseren samen met u een originele, aantrekkelijke en overzichtelijke website of web-shop waarmee u zich optimaal kunt onderscheiden op het internet. Bij Van Hoften IT & Web services kunt u rekenen op een duidelijk advies en persoonlijke begeleiding, ook NA de oplevering van uw website.
Omdat iedere website anders is, is het nagenoeg onmogelijk om een vaste prijs te bepalen. Hierom volgen wij dan ook het volgende stappenplan:

Stap 1: Een oriënterend gesprek.

Een goed persoonlijk gesprek vormt altijd het begin. U vertelt uw wensen en ideeën en wij zetten alle mogelijkheden op een rij. In dit gesprek kunnen wij u ook meer vertellen over wat u van ons mag verwachten.

Stap 2: De offerte.

Op basis van het gesprek zullen wij u een op maat gemaakte offerte doen toe komen. De offerte geeft gedetailleerd weer wat u kunt verwachten en wat kosten zullen zijn. Pas dan beslist u of u met Van Hoften IT & Web services in zee gaat.

Stap 3: Het ontwerp

Zodra wij uw akkoord op de offerte hebben ontvangen, starten wij met het maken van een eerste concept van uw website. Per email sturen wij u een format toe die wij samen met u aan zullen passen totdat de gewenste lay-out is behaald.

Stap 4: Ontwikkeling website.

Na uw akkoord op de concept zullen wij dit realiseren op het internet. Ook zullen hier de gewenste functionaliteiten en modules worden toegevoegd en getest. Ten alle tijden kunt u deze ontwikkeling inzien en krijgt u heel snel een beeld hoe de website eruit gaat zien. Aan het einde van dit test-traject lopen wij samen met u het resultaat goed door voor de laatste puntjes.

Stap 5: Go-Live.

Wanneer de ontwikkeling/test fase is afgerond is het tijd om u website beschikbaar te maken voor het grote publiek.
-    Wij zetten de website online
-    Melden uw site aan bij Google Analytics
-    Koppelen alles met evt. social media

Stap 6: Evaluatie.

Ongeveer 2 maanden na de Go-Live zullen wij samen met u de website evalueren. Zo zal er gekeken worden naar vindbaarheid, kleine wijzigingen en eventuele andere vragen en/of opmerkingen.

Mocht u eerder vragen of opmerkingen hebben kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.