Van Hoften realiseert unieke, aantrekkelijke en overzichtelijke websites voor de MKB , ZZP en particulieren tegen scherpe tarieven. Samen met u bespreken wij uw wensen en zetten dit dan om in een visueel plaatjes. Afhankelijk van uw wensen selecteren wij het bijpassende CMS die het beste bij u past en bouwen hierop verder. Door het toepassen van deze gebruiksvriendelijke CMS is het onderhouden van uw website vrij eenvoudig.

Onze ontwerpen zijn standaard voorzien van:

-    Een krachtig CMS (Joomla, Worpress, Drupal)
-    Uniek design op basis van huisstijl
-    Responsive ontwerp
-    Gebruiksvriendelijke URL’s
-    Automatisch backup systeem
-    Handige tekst-editor
-    Koppeling met Google Analytics en webmaster tools
-    Koppeling met social media
-    Uitgebreide zoekfunctie
-    Fotoalbum
-    Invoeren van geleverde teksten/afbeeldingen
-    en nog veel meer...

Op zoek naar een webshop met goede ondersteuning?

Ook dit realiseren wij samen met u op maat. Naast de benodigde technische kennis zijn wij ook goed op de hoogte van de wet en regelgeving voor verkoop op afstand zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Afhankelijk van hoe uw huidige website gebouwd is zijn er ook mogelijkheden om dit te implementeren in uw huidige website.
Wij realiseren de koppeling met uw betaalmodule en begeleiden u onder andere bij het invoeren van  de producten, het opzetten van factuur en pakbon lay-outs en eventuele koppelingen met uw ERP/WMS pakket.

Op onze portfolio vind u enkele werken die wij recent hebben afgeleverd.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen of meer informatie omtrent de mogelijkheden, Neem dan contact met ons op via telefoon nummer 0412-852389 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.